domingo, 13 de enero de 2013

Pascual Orengo, primer líder de la Volta a La Marina

Pascual Orengo López de  Beniopa ha estat el primer guanyador de la primera etapa de la Volta a la Marina Ondara-Ondara de 73 Km. Orengo ha fet un temps de 1h 45 min 47 seg. a una mitjana de 42 Km/h.

El jove corredor de Beniopa començava la seua marxa cap a la meta quan s'escapava en el primer pas de la meta volant situada a Sagra Km 10. Orengo passava primer junt a Salvador Moll del Portal de la Marina i López Gil del Saxum. Tots tres estarien escapats durant bona part de l'etapa, arribant a portar fins un minut i deu segons.

En la segona meta volant tornen a puntuar els mateixos corredor, però amb menys diferencia de temps respecte del pilot i es després del Km. 35 quan s'uneixen els corredors Cuesta Valero del Monblau, Ruiz Ferré –Cliniconfort- Ferruses -Grup Esportiu- i Garcia Quiñonero del Monforte. Junt uneixen forces se'n van sense que el paquet puga frenar-los.

Al passar per Ondara l'avantatge dels escapats es d'1 min. 10 seg., aleshores s'incorpora a la a la fuga Galletero del Faura, qui poc després no pot aguantar el ritme dels escapats i es queda.

D'aquesta manera s'aplega al port dels Sorells, puntuable de segona categoria, i en la seua falda , Orengo se'n va dels escapats pujant el port en sis minuts i 22 segons. Ja no res l’impediria que acabara guanyant, entra en solitari en meta traguen-li al segon classificat Cherro Molina del Monblau 1 min. i 46 seg.
Jornada rodona per al corredor de la Safor que ha guanyat tot etapa, metes volants, muntanya i el més important es líder de la prova. Etapa d'Ondara completa i emocionant , molt be organitzada pel Club Segaria  i exempta d'incidents, afortunadament. Nombrosa participació de ciclistes que han desenvolupat un nivell molt alt en el transcurs de la prova.

Bona arrancada de la Volta, amb espectàcul i a més el temps ha acompanyat, malgrat que el vent de vegades pegava als corredors de cara.

La pròxima etapa es la d'Altea la Vella, com sempre, a les 10 del matí del diumenge.

Cronica de Pepe Ivars

CLASIFICACIÓN 20 PRIMEROS
1 ORENGO,Pascual     ELITE  GANDIA CAPITAL DE
2 CHERRO,Javier      MA-30  MONBLAU DELIKIA
3 ORTEGA,Joaquin     MA-30  MONBLAU DELIKIA
4 PERALES,Oscar      SENIO  CLINICONFORT BICI
5 MILAN,Pedro luis   MA-30  SAXUN - MASS DE P
6 LOPEZ,Pedro jose   MA-30  SAXUN - MASS DE P
7 SABATER,Antonio    MA-30  BICISPORT POLI-ME
8 PONS,Héctor        MA-30  BIKE GOURMET CYCL
9 CUESTA,Jose manuel MA-30  MONBLAU DELIKIA
10 RAMIREZ,Fco.manuel SENIO  CLINICONFORT BICI
11 PLA,Vicent         MA-30  MONBLAU DELIKIA
12 RAMIREZ,David      MA-30  GSPORT-SELEC
13 TAMAYO,Juan jose   SUB23  L´ESPRINT       
14 MARTINEZ,Miguel    MA-30  TAINIVOL        
15 MIRAVALLES,Rafael  MA-30  FERRER BIKES
16 DIAZ,Jose manuel   MA-30  MONFORTE DEL CID
17 RAMIREZ,Antonio    MA-30  MONFORTE DEL CID
18 GARCIA,Mario       SENIO  MONFORTE DEL CID
19 FERRUSES,Enrique   MA-30  GRUP ESPORTIU VOL
20 BERNAT,Oscar       MA-30  BIKE GOURMET CYC

Clasificación completa

No hay comentarios:

Publicar un comentario