domingo, 5 de febrero de 2012

Óscar Bernat se adjudica la contrarreloj de Xalò en la Volta a La Marina


Classificació amb temps

Amb un fred que ha condicionat l'etapa, la font de la plaça de Xaló estava gelada, s'ha disputat la quarta prova de la Volta a la Marina, crono-escalada a Bèrnia individual sobre 12.5 Km.


Bona participació de corredors, 84, que han lluitat, com hem dit, contra el mal oratge, el fred i a estones el vent han condicionat els temps dels participants.


El guanyador de l'etapa i per tant del premi de muntanya ha estat el corredor Oscar Bernat Sanchis del Pedal amb un temps de 26 min. i 39 seg., tot seguit dels corredors del Cliniconfort-Bicisprint Oscar Perales a 52 seg. i d'Emili Martí, actual record de l'ascensió ( volta 2010 amb 24 min 58. seg.), a 56 seg.


La classificació de la muntanya la lidera Oscar Bernat, gràcies als 10 punt que dona el port de primera que es Bèrnia. Les metes volants segueixen liderades per Javier Cherro, Probikes Alcoy, el primer Alacantí passa a ser Miguel A. Soriano del Bicicletes Pina, per equips el Cliniconfort Bicisprint no te rivals de moment i la general, un dia més, la lidera Joaquin Ortega, seguit d'Oscar Perales.



La pròxima etapa es la de Dénia, el diumenge 12 de febrer, com sempre a les 10 h.

Cronica de Pepe Ivars

Foto premsa1
Foto premsa2
Foto premsa3
Foto premsa4
Foto premsa5


No hay comentarios:

Publicar un comentario