domingo, 12 de febrero de 2012

Etapa de Dénia de la Volta a La Marina

Oscar Perales ha guanyat la 5ª etapa de la volta a la Marina disputada a Dénia sobre un recorregut de 55 Km., a l'imposar-se en meta i a l'esprint als corredors que anaven escapats des del quilòmetre 40.
S'havia format una escapada abans, en el Km 33, i Perales ha arrancat amb 5 corredors més fins que ha connectat amb la escapada, tombant esta a l'entrada de Xàbia.
A partir d'aquí s'ha format un paquet de 22 corredors per davant on estaven els homes més forts de la carrera i que han acabat disputant l’etapa a l'esprint.
Han participat 148 corredors i el temps del guanyador ha estat 1h. 19 min. 25 seg., mitjana de 42 Km/h, i han arribat a la meta 126.
Després de l'etapa de Dénia, continua com a líder Joaquin Ortega del Monblau-Giordana, que hui ha fet segon, però li s'acosta a tan sols 10 punts Oscar Perales del Cliniconfort-Bicisprint i a 50 Javier Cherro del Probikes Alcoy.
La muntanya continua dominada per Oscar Bernat del Pedal, va guanyar a Bernia i ha fet segon al Montgó i el líder de les metes volants i del primer Alacantí es Javier Cherro.
La pròxima etapa es la urbana de Calp, el diumenge 19 de febrer a les 10 hores.


Crònica llarga de Pepe Ivars
Foto premsa1
Foto premsa2
Foto premsa3
Foto premsa4
Foto premsa5

No hay comentarios:

Publicar un comentario